Fogágybetegség kezelése Dióda-lézerrel

A lézerkezelés a modern fogászati gyógyítás egyik meghatározó eleme!
A lézer egy nagy energiájó fénynyaláb, amivel kíméletesen és hatékonyan tudjuk a fogínyt, a lágyszöveteket és a fogakat kezelni.
A fogászati lézerrel különféle fogorvosi beavatkozásokat precízebben, fájdalom és vérzésmentesen tudunk elvégezni, ezáltal minimálisra csökken a szövődmények kialakulásának esélye és gyorsabb a gyógyulás is.

Rendelőnkben a fogászati lézerek egyik legújabb típusát, egy Dióda-lézert alkalmazunk a fogágybetegségek kezelésére. A nagy energiájú lézersugár az ínytasakokban képes elpusztítani a kórokozókat, elpárologtatja a gyulladt szöveteket, az ép sejteket stimulálja, így megindulhat a gyógyulási folyamat.

Fogágybetegség kezelése Dióda-lézerrel

A saját fogak elvesztésének legfőbb oka ma már nem a szuvasodás, hanem a fogínygyulladás és az ezzel együtt járó fogínysorvadás, illetve csontfelszívódás. A fogágybetegség nem csak az időskor problémája, sajnos 30 év felett már nagyon gyakori.

-Érzékenyek és mozognak a fogai?
-Piros, duzzadt, fájdalmas az ínye?
-Fogmosáskor vérzést tapasztal?
-Kellemetlen szájszaggal küzd?

Nagy valószínűséggel Önnek fogágybetegsége van!
Erre a problémára kínálok Önnek megoldást a fogínytasakok Dióda-lézerrel történő kezelésével. A lézersugarat egy vékony optikai szál segítségével eljuttatjuk a fogínytasakokba, azok legmélyére, minden pontjára. A nagy teljesítményű lézersugár elpusztítja a baktériumokat, elpárologtatja a beteg szöveteket, biostimuláló hatása révén a csontban elindítja a csontsejtek szaporodását. Az így kitisztított tasakban megszűnik a gyulladás, lehetővé válik a tasak feltöltődése csonttal, amely a fog megszilárdulásával jár.

Hogyan kezeljük a fogágygyulladást rendelőnkben Dióda-lézerrel?
-A lézeres beavatkozás előtt mindig elvégezünk egy alapos mechanikai fogtisztítást, ami ultrahangos fogkőeltávolításból és polírozásból áll
-A lézeres kezelést helyi érzéstelenítésben végezzük, ezért teljesen fájdalommentes.
-A kezelés során a vékony optikai szálat óvatosan bevezetjük az ínytasakba és az így bejuttatott lézersugár elpusztítja a tasakban lévő kórokozó mikróbákat.
-Minden egyes megbetegedett fog körüli ínytasakot 2-3-szor kb. 30 másodpercig gondosan körbepásztázunk a lézersugárral.
-A lézerkezelést 1-2 hét elteltével újra megismételjük a legjobb hatás eléréséhez. A gyógyult állapot fenntartásához az Ön kifogástalan szájhigiéniája elengedhetetlen feltétel!
-Javaslom a féléves kontrollvizsgálatot és szükség esetén a lézerkezelés megismétlését.

Szeretné megelőzni saját fogai elvesztését?
Kezeltesse ínygyulladását rendelőmben Dióda-lézerrel!
Időpontegyeztetés az alábbi telefonszámon: 00-36-30-9294 866