Cirkon fogpótlások

CIRKONIUM AZ ESZTÉTIKUS ÉS SZÖVETBARÁT MEGOLDÁS

A ma rendelkezésünkre álló fogászati anyagok közül a cirkon, kíváló élettani jellemzőivel, a modern fogpótlások vitathatatlanul legjobb tulajdonságú anyaga!

Rendelőmben immár 10 éve készítünk precíz fogtechnikusaink segítségével fémmentes, esztétikus cirkonkerámia koronákat és hidakat pácienseink legnagyobb elégedettségére.

Cirkon: egyesít minden jó tulajdonságot, amit egy fogpótlástól elvárhatunk!
A cirkonium-oxid egy fémmentes, kerámiaszerű, fogszínű anyag, melyet a fogpótlások vázának készítésére alkalmazunk az esztétikai fogászati ellátások esetében. Fizikai és kémiai tulajdonságaiban a legjobban hasonlít a természetes foghoz. Tökéletesen biokompatibilis és fémes tulajdoságokat sem mutat, így megoldást jelent a fém allergiában szenvedő páciensek részére is.
Cirkonnal a fogpótlások minden máig létező formája megvalósítható!

Miért előnyösebb a cirkon korona a hagyományos kerámia pótlásnál?

1. A cirkon korona fémmentes, teljes egészében biokompatibilis, amely azt jelenti, hogy szervezetünk nem kezeli idegen anyagként, képes annak befogadására. A cirkon egyik legnagyobb előnye, hogy nem okoz allergiát. A cirkonium korona mellett a fogíny egészséges, rózsaszínű marad, nem alakul ki mellette ínygyulladás, ínyvisszahúzódás.

2. A cirkon korona a fényt tökéletesen átereszti, teljesen természetes, élethű hatást kelt. Az anyag teljesen fémmentes, fogszínű a váz, ezért kimagasló esztétikai hatású. Gyakorlatilag nem lehet megkülönböztetni egy cirkon pótlást a valódi fogaktól.

3. Tartós és biztonságos fogpótlás hosszú távra.
A cirkon koronák az elkészítésnél alkalmazott precíz CAD/CAM számítógépes technológiának köszönhetően sokkal pontosabban illeszkednek, mint a hagyományos fémkerámia koronák. A korona széli záródása tökéletes, nincs sötét csík az ínyszélnél, így kifogástalan esztétikai megjelenésű.

4. A cirkon váz a fémváznál erősebb, ugyanakkor fogszínű anyag. Magas szakítószilárdsága révén hosszabb foghiányok áthidalása esetén, illetve a hátsó rágófogaknál is biztonságosan alkalmazható.

5. A cirkon nem vezeti a hőt, ezáltal optimális védelmet nyújt a kellemetlen hideg-meleg érzékenység ellen.


Amennyiben Önnek koronára vagy hídpótlásra van szüksége, a cirkonium-oxid tökéletes és esztétikus megoldást kínál bármely esetre!

Keresse fel rendelőmet, ahol ingyenes konzultáció után, személyre szabott megoldást kínálok!
Időpont egyeztetés a következő telefonszámon: 00-36-30-9294 866